Pronađite nekretninu

Arterija studio Ramond Dekor Iva

Knjaz Real Estate

Naša matična firma „KNJAZ“ doo nastala je 1997. godine u Nikšiću. Svojim kontinuiranim, profesionalnim i korektnim radom stvorila je prepoznatljiv brend, tako da danas ime „Knjaz“ simbolizuje poslovnost, povjerenje i uspjeh. Tokom niza godina svog poslovanja, vizije su se pretvarale u ideje, a ideje u nove projekte, tako da danas firma “Knjaz” doo posluje u sastavu sa svojim kćerkama firmama i ima ortačke odnose sa više firmi, od kojih izdvajamo sljedeće:

Navedena pravna lica čine jednu kompatibilnu cjelinu koja je uzajamno neraskidivo povezana i sklopljena da svaka pojedinačno čini jednu kariku u lancu, a svi zajedno jednu moćnu i prepoznatljivu holding kompaniju koja je spremna da odgovori svim izazovima i iskušenjima današnjeg poslovnog svijeta. Knjaz Real Estate Agency je osnovana 2011. godine. Iako mlada firma, posjeduje veoma razvijenu poslovnu mrežu u Crnoj Gori koju je naslijedila od svoje matične firme koristeći njene materijalne i ljudske resurse, kao i dragocjeno iskustvo. Poslovno iskustvo, visoko obrazovanje, vještine komunikacije , posvećenost klijentu, orijentisanost ka postizanju najboljih rješenja za sve koji nam poklone svoje povjerenje…odlike su ljudi zaposlenih u našoj Agenciji. Naša agencija Vam nudi sljedeće usluge:
  • Kupoprodaja i posredovanje u nekretninama
  • Izdvanje i rentiranje nekretnina
  • Otkup potraživanja (factoring)
  • Posredovanje u izvršenju
  • Sprovođenje postupaka javne prodaje (vansudska prodaja)
  • Pružanje usluga za uknjižbu nekretnina, njihova legalizacija, dobijanje građevinskih i upotrebnih dozvola, uklapanje objekata koriz urbanističke planove, posredovanje u izradi tehničke dokumentacije i slično
Budi ljubazan sa svima, blizak samo s nekolicinom, a i njih iskušaj prije nego što im pokloniš svoje povjerenje
— Džorđž Vašington
Mi smo tu za Vas i Vaše povjerenje. Do susreta sa Vama...
S poštovanjem,
Knjaz Real Estate Agency

Knjaz Real Estate je dio grupacije Knjaz Kontaktirajte nas

Restart IT web and mobile app development
v1.0.3